Dit is een verliesgevende tak van Broadcom. Hierdoor stellen de analisten van de bank de schatting voor de fair value waarschijnlijk bij tot 37 dollar per aandeel.

Broadcom heeft de divisie nu in de etalage gezet en kijkt tegelijkertijd naar strategische alternatieven. Als zich geen koper aandient, zullen de activiteiten toch worden afgebouwd.

Het besluit volgt op maandenlange kritiek van investeerders over de continuerende investeringen in de tak.

Het zal voor het management vast geen gemakkelijke beslissing zijn geweest om de handdoek in de ring te gooien. ABN Amro heeft een neutraal advies.

Dit is een verliesgevende tak van Broadcom. Hierdoor stellen de analisten van de bank de schatting voor de fair value waarschijnlijk bij tot 37 dollar per aandeel. Broadcom heeft de divisie nu in de etalage gezet en kijkt tegelijkertijd naar strategische alternatieven. Als zich geen koper aandient, zullen de activiteiten toch worden afgebouwd. Het besluit volgt op maandenlange kritiek van investeerders over de continuerende investeringen in de tak. Het zal voor het management vast geen gemakkelijke beslissing zijn geweest om de handdoek in de ring te gooien. ABN Amro heeft een neutraal advies.