Het resultaat is dat het Verenigd Koninkrijk opgezadeld zit met een financiële en economische puinhoop zonder voorgaande. De politiek heeft de jacht op het geld van de Britten ingezet, wie weigert te dokken aan de overheid wordt bij wijze van spreken als een crimineel beschouwd.

Maar de situatie in het Verenigd Koninkrijk wijkt niet zo veel af van die in andere delen van de wereld. Ook in Europa stevenen we in een verontrustend snel tempo af naar het moment dat ons spaargeld zal aangeslagen worden. Inderdaad, ook hier is wie niet maakt dat hij weg is gezien.

Het resultaat is dat het Verenigd Koninkrijk opgezadeld zit met een financiële en economische puinhoop zonder voorgaande. De politiek heeft de jacht op het geld van de Britten ingezet, wie weigert te dokken aan de overheid wordt bij wijze van spreken als een crimineel beschouwd. Maar de situatie in het Verenigd Koninkrijk wijkt niet zo veel af van die in andere delen van de wereld. Ook in Europa stevenen we in een verontrustend snel tempo af naar het moment dat ons spaargeld zal aangeslagen worden. Inderdaad, ook hier is wie niet maakt dat hij weg is gezien.