Dat de Britten meer vertrouwen hebben, heeft te maken met de combinatie van stijgende beurskoersen en een mogelijke stabilisatie op de arbeidsmarkt.

In april steeg de index die het consumentenvertrouwen uitdrukt met 8 punten tot 50. Nationwide Building Service stelde bovendien vast dat de Britten ook nog eens meer vertrouwen in de toekomst hebben.

Het National Institute of Economic and Social Research voorspelde bovendien dat de economie in het vierde kwartaal weer gaat groeien nadat het Verenigd Koninkrijk werd geconfronteerd met de zwaarste inzinking sinds de Grote Depressie.

Dat de Britten meer vertrouwen hebben, heeft te maken met de combinatie van stijgende beurskoersen en een mogelijke stabilisatie op de arbeidsmarkt. In april steeg de index die het consumentenvertrouwen uitdrukt met 8 punten tot 50. Nationwide Building Service stelde bovendien vast dat de Britten ook nog eens meer vertrouwen in de toekomst hebben. Het National Institute of Economic and Social Research voorspelde bovendien dat de economie in het vierde kwartaal weer gaat groeien nadat het Verenigd Koninkrijk werd geconfronteerd met de zwaarste inzinking sinds de Grote Depressie.