Dat probleem deed zich namelijk niet voor na vorige recessieperiodes. Duizenden bedrijven hebben de crisis overleefd dankzij hun banken die hun goedkoop geld verschafte. Deze bedrijven waren in feite op sterven na dood, maar werden kunstmatig in leven gehouden.

Deze Britse zombiebedrijven zijn uiteindelijk gedoemd om te verdwijnen in een omgeving die meer concurrentieel is geworden terwijl bovendien cash steeds moeilijker toegankelijker wordt. Meer dan een miljoen Britten zijn tewerkgesteld in bedrijven die het moeilijk zullen hebben om te overleven.

Dat probleem deed zich namelijk niet voor na vorige recessieperiodes. Duizenden bedrijven hebben de crisis overleefd dankzij hun banken die hun goedkoop geld verschafte. Deze bedrijven waren in feite op sterven na dood, maar werden kunstmatig in leven gehouden. Deze Britse zombiebedrijven zijn uiteindelijk gedoemd om te verdwijnen in een omgeving die meer concurrentieel is geworden terwijl bovendien cash steeds moeilijker toegankelijker wordt. Meer dan een miljoen Britten zijn tewerkgesteld in bedrijven die het moeilijk zullen hebben om te overleven.