Rigby & Peller (R&P) is een toonaangevende winkelketen in Engeland, die zich volledig positioneert op 'Bra Fitting' (Lingerie Styling).

Hun missie is om het beste lingerieadvies te bieden aan vrouwen in de paskamer. R&P heeft momenteel 7 winkels in en rond Londen, en heeft een totaalomzet van 10,1 m£ (2010). R&P is een referentiemerk voor de Britse consument en is hofleverancier van het Britse Koningshuis (Royal Warrant).

Van de Velde wil het R&P merk nog versterken en de business uitbreiden naar de rest van Engeland, en ook internationaal.

Na Oreia (Duitsland, Spanje), Intimacy (USA) en LinCHérie (Nederland) is dit het vierde initiatief van Van de Velde om het Lingerie Styling segment sterker in te vullen.

Rigby & Peller (R&P) is een toonaangevende winkelketen in Engeland, die zich volledig positioneert op 'Bra Fitting' (Lingerie Styling). Hun missie is om het beste lingerieadvies te bieden aan vrouwen in de paskamer. R&P heeft momenteel 7 winkels in en rond Londen, en heeft een totaalomzet van 10,1 m£ (2010). R&P is een referentiemerk voor de Britse consument en is hofleverancier van het Britse Koningshuis (Royal Warrant). Van de Velde wil het R&P merk nog versterken en de business uitbreiden naar de rest van Engeland, en ook internationaal. Na Oreia (Duitsland, Spanje), Intimacy (USA) en LinCHérie (Nederland) is dit het vierde initiatief van Van de Velde om het Lingerie Styling segment sterker in te vullen.