Zowel de Bank of England als het Office for Budget Responsibility (OBR) hebben de speculanten gewaarschuwd dat de prijzen aan het huidige tempo niet kunnen blijven stijgen, op een bepaald moment dreigt de lucht uit de zeepbel te ontsnappen. Met een forse prijscorrectie tot gevolg.

De Britse koninklijke familie mengde zich vorig week in het debat over de vastgoedzeepbel. Niemand minder dan troonopvolger prins Charles heeft gewaarschuwd voor een pijnlijk ontwaken wanneer de prijzen blijven stijgen. De gemiddelde prijs voor een huis in Londen bedraagt nu 750.000 dollar, zodat het alleen nog voor speculanten betaalbaar is.

Zowel de Bank of England als het Office for Budget Responsibility (OBR) hebben de speculanten gewaarschuwd dat de prijzen aan het huidige tempo niet kunnen blijven stijgen, op een bepaald moment dreigt de lucht uit de zeepbel te ontsnappen. Met een forse prijscorrectie tot gevolg. De Britse koninklijke familie mengde zich vorig week in het debat over de vastgoedzeepbel. Niemand minder dan troonopvolger prins Charles heeft gewaarschuwd voor een pijnlijk ontwaken wanneer de prijzen blijven stijgen. De gemiddelde prijs voor een huis in Londen bedraagt nu 750.000 dollar, zodat het alleen nog voor speculanten betaalbaar is.