Het zou de eerste keer in 20 maanden zijn dat de prijzen voor vastgoed in het Verenigd Koninkrijk opnieuw een stijgende trend te zien geven. Er zijn nog andere signalen dat de zwaarste recessie in een generatie aan het uitbodemen is.

De Bank of England breidde in juli haar programma voor de inkoop van obligaties niet uit. De centrale bank wil eerst afwachten wat de macro-economische indicatoren gaan zeggen.

Tijdens het eerste kwartaal kromp het Brits BBP nog met 2,40%, maar voor het lopende kwartaal wordt een stagnatie verwacht. Onder andere de retail sales geven een uitbodeming te zien.

Het zou de eerste keer in 20 maanden zijn dat de prijzen voor vastgoed in het Verenigd Koninkrijk opnieuw een stijgende trend te zien geven. Er zijn nog andere signalen dat de zwaarste recessie in een generatie aan het uitbodemen is. De Bank of England breidde in juli haar programma voor de inkoop van obligaties niet uit. De centrale bank wil eerst afwachten wat de macro-economische indicatoren gaan zeggen. Tijdens het eerste kwartaal kromp het Brits BBP nog met 2,40%, maar voor het lopende kwartaal wordt een stagnatie verwacht. Onder andere de retail sales geven een uitbodeming te zien.