De voorsprong van laatstgenoemden bedraagt nog slechts twee punten.

UKIP, de anti-immigratie- en anti-Europapartij van Nigel Farage, is aan een razendsnelle opmars bezig. Voor de UKIP was de score in de meest recente poll een absolute piek, voor de traditionele conservatieven is het een historisch dieptepunt. Bovendien is UKIP nog steeds in opmars.

Een aantal Britse zakenlui waarschuwden onlangs voor een Verenigd Koninkrijk dat Europa de rug zou toedraaien, maar daar lijkt de man in de straat zich weinig van aan te trekken.

Overigens beschikt de Labourpartij in de polls nog over een comfortabele voorsprong op de belangrijkste achtervolgers.

De voorsprong van laatstgenoemden bedraagt nog slechts twee punten. UKIP, de anti-immigratie- en anti-Europapartij van Nigel Farage, is aan een razendsnelle opmars bezig. Voor de UKIP was de score in de meest recente poll een absolute piek, voor de traditionele conservatieven is het een historisch dieptepunt. Bovendien is UKIP nog steeds in opmars. Een aantal Britse zakenlui waarschuwden onlangs voor een Verenigd Koninkrijk dat Europa de rug zou toedraaien, maar daar lijkt de man in de straat zich weinig van aan te trekken. Overigens beschikt de Labourpartij in de polls nog over een comfortabele voorsprong op de belangrijkste achtervolgers.