Hoopgevend is dat het vertrouwen van de Britse consumenten in juli tot het hoogste niveau in meer dan een jaar is gestegen. De stijging was onder andere het gevolg van de mededeling door de Nationwide Building Society dat de Britse huizenprijzen niet langer dalen.

De index in het consumentenvertrouwen steeg tot 60 in juli, ten opzichte van 59 in juni. Steeds meer indicatoren geven aan dat de Britse economie het ergste achter de rug heeft. Dat kan ook goed nieuws betekenen voor de economie op het Europese vasteland.

Verwacht wordt dat de Britse huizenmarkt gaat herstellen, wat op zijn beurt de economische groei gaat aanzwengelen. Daardoor kan de handel van het Verenigd Koninkrijk met de andere Europese landen weer gaan toenemen.

Hoopgevend is dat het vertrouwen van de Britse consumenten in juli tot het hoogste niveau in meer dan een jaar is gestegen. De stijging was onder andere het gevolg van de mededeling door de Nationwide Building Society dat de Britse huizenprijzen niet langer dalen. De index in het consumentenvertrouwen steeg tot 60 in juli, ten opzichte van 59 in juni. Steeds meer indicatoren geven aan dat de Britse economie het ergste achter de rug heeft. Dat kan ook goed nieuws betekenen voor de economie op het Europese vasteland. Verwacht wordt dat de Britse huizenmarkt gaat herstellen, wat op zijn beurt de economische groei gaat aanzwengelen. Daardoor kan de handel van het Verenigd Koninkrijk met de andere Europese landen weer gaan toenemen.