Brigitte Posch (PIMCO): "De markt voor lokaal uitgegeven bedrijfsleningen in Brazilië blijft onderontwikkeld, vooral omdat de rentetarieven in Brazilië nog steeds hoog zijn. Daardoor is het erg duur voor Braziliaanse bedrijven om in eigen land leningen aan te gaan voor een hefboomeffect."

Proactief overheidsbeleid en steun voor de uitbreiding van de infrastructurele studies en projecten zijn de belangrijkste onderdelen van de plannen van Brazilië om de groei te stimuleren, en dat levert interessante beleggingsmogelijkheden op. Posch: "Daarnaast zullen de wereldkampioenschappen voetbal in 2014 en de Olympische Zomerspelen in 2016 een sterke impuls geven aan de investeringen in Brazilië. Er liggen in dit land dus inderdaad kansen weggelegd."

Brigitte Posch (PIMCO): "De markt voor lokaal uitgegeven bedrijfsleningen in Brazilië blijft onderontwikkeld, vooral omdat de rentetarieven in Brazilië nog steeds hoog zijn. Daardoor is het erg duur voor Braziliaanse bedrijven om in eigen land leningen aan te gaan voor een hefboomeffect." Proactief overheidsbeleid en steun voor de uitbreiding van de infrastructurele studies en projecten zijn de belangrijkste onderdelen van de plannen van Brazilië om de groei te stimuleren, en dat levert interessante beleggingsmogelijkheden op. Posch: "Daarnaast zullen de wereldkampioenschappen voetbal in 2014 en de Olympische Zomerspelen in 2016 een sterke impuls geven aan de investeringen in Brazilië. Er liggen in dit land dus inderdaad kansen weggelegd."