Het juiste moment om goud te kopen is volgens Lundin al voorbij. Hij koopt goud bij post-crisis correcties en niet tijdens rally's die door een crisis ingegeven worden. Maar Kevin Kerr van CommodityConfidential.com is het daar niet mee eens, hij gelooft wel nog in het goud.

Volgens Kerr zijn er verschillende factoren die in het voordeel van het goud blijven pleiten. Op de eerste plaats is er de onstilbare honger van de Chinezen naar goud, maar ook de geldcreatie door de Amerikaanse Centrale Bank. De beleggers kunnen hun vertrouwen in de dollar verliezen, met een vlucht tot goud als gevolg.

Het juiste moment om goud te kopen is volgens Lundin al voorbij. Hij koopt goud bij post-crisis correcties en niet tijdens rally's die door een crisis ingegeven worden. Maar Kevin Kerr van CommodityConfidential.com is het daar niet mee eens, hij gelooft wel nog in het goud. Volgens Kerr zijn er verschillende factoren die in het voordeel van het goud blijven pleiten. Op de eerste plaats is er de onstilbare honger van de Chinezen naar goud, maar ook de geldcreatie door de Amerikaanse Centrale Bank. De beleggers kunnen hun vertrouwen in de dollar verliezen, met een vlucht tot goud als gevolg.