De BRIC-landen hebben die verwachtingen nooit kunnen inlossen, met als gevolg dat de ontgoocheling groot is. De BRIC's dreigen nu steeds meer in het verdomhoekje te belanden. Clem Chambers, CEO van financial services website ADVFN, stelt onomwonden dat het BRIC-verhaal achter de rug is.

De economie van de vier landen zal in een recessie belanden, waarbij zelfs China de dans niet zal kunnen ontspringen. Chambers gelooft dan ook niet meer in de beurzen van de BRIC-landen, maar gelooft dat we bull markets krijgen in Europa en de Verenigde Staten. De voorkeur van Chambers gaat dan ook duidelijk naar deze beurzen uit.

De BRIC-landen hebben die verwachtingen nooit kunnen inlossen, met als gevolg dat de ontgoocheling groot is. De BRIC's dreigen nu steeds meer in het verdomhoekje te belanden. Clem Chambers, CEO van financial services website ADVFN, stelt onomwonden dat het BRIC-verhaal achter de rug is. De economie van de vier landen zal in een recessie belanden, waarbij zelfs China de dans niet zal kunnen ontspringen. Chambers gelooft dan ook niet meer in de beurzen van de BRIC-landen, maar gelooft dat we bull markets krijgen in Europa en de Verenigde Staten. De voorkeur van Chambers gaat dan ook duidelijk naar deze beurzen uit.