Volgens Goldman Sachs is er 48,50% kans dat het thuisland de wereldcup zal winnen, Argentinië is de nummer twee met 14,10% kans om wereldkampioen te worden. Anderzijds zou Neymar, niet geheel onverwacht overigens, de sterspeler van het WK worden.

Wie de WK zeker niet zal winnen, zijn de Brazilianen zelf. Hun economie zit volledig klem tussen inflatie en trage economische groei en daar zal op korte of middellange termijn geen verandering in komen. Wanneer het WK achter de rug is, zullen de Brazilianen met lege handen achterblijven.

Volgens Goldman Sachs is er 48,50% kans dat het thuisland de wereldcup zal winnen, Argentinië is de nummer twee met 14,10% kans om wereldkampioen te worden. Anderzijds zou Neymar, niet geheel onverwacht overigens, de sterspeler van het WK worden. Wie de WK zeker niet zal winnen, zijn de Brazilianen zelf. Hun economie zit volledig klem tussen inflatie en trage economische groei en daar zal op korte of middellange termijn geen verandering in komen. Wanneer het WK achter de rug is, zullen de Brazilianen met lege handen achterblijven.