Brazilië weegt op de koers van AB-InBev volgens Gulpers, die slechts een neutraal advies en een koersdoel van 75 euro voor AB-InBev heeft.

In 1Q13 daalden de biervolumes in Brazilië met 8,2%. Vooral de volumes in Brazilië in maart waren uitdagender dan verwacht met een geschatte daling van de sectorvolumes van 15 à 20% tijdens deze maand. Hiervoor waren verschillende factoren verantwoordelijk.

De volumetrends in april zijn volgens de brouwer veel verbeterd vergeleken met maart met een naar schatting gemiddelde eencijferige daling van de sectorvolumes in de maand. Of dit betekent dat de cijfers over het tweede kwartaal beter zullen zijn, is niet helemaal duidelijk.

Brazilië weegt op de koers van AB-InBev volgens Gulpers, die slechts een neutraal advies en een koersdoel van 75 euro voor AB-InBev heeft. In 1Q13 daalden de biervolumes in Brazilië met 8,2%. Vooral de volumes in Brazilië in maart waren uitdagender dan verwacht met een geschatte daling van de sectorvolumes van 15 à 20% tijdens deze maand. Hiervoor waren verschillende factoren verantwoordelijk. De volumetrends in april zijn volgens de brouwer veel verbeterd vergeleken met maart met een naar schatting gemiddelde eencijferige daling van de sectorvolumes in de maand. Of dit betekent dat de cijfers over het tweede kwartaal beter zullen zijn, is niet helemaal duidelijk.