Ofschoon de economische groei de laatste jaren iets is afgenomen, is die nog steeds aantrekkelijk. De fundamentele waarden van banken in Brazilië zijn solide; de banken worden zorgvuldig gereguleerd en zitten goed in het kapitaal.

Verschillende hoofdsectoren gaan in komende jaren vooruitzichten Brazilië helpen bepalen

PIMCO is ervan overtuigd dat verschillende hoofdsectoren - olie, gas, nutsbedrijven, infrastructuur en grote banken - de komende jaren bepalend zullen zijn voor de vooruitzichten van Brazilië. Dat is te danken aan hun sterke prijsstelling en verbeterde winstgevendheid.

Ofschoon de economische groei de laatste jaren iets is afgenomen, is die nog steeds aantrekkelijk. De fundamentele waarden van banken in Brazilië zijn solide; de banken worden zorgvuldig gereguleerd en zitten goed in het kapitaal. Verschillende hoofdsectoren gaan in komende jaren vooruitzichten Brazilië helpen bepalen PIMCO is ervan overtuigd dat verschillende hoofdsectoren - olie, gas, nutsbedrijven, infrastructuur en grote banken - de komende jaren bepalend zullen zijn voor de vooruitzichten van Brazilië. Dat is te danken aan hun sterke prijsstelling en verbeterde winstgevendheid.