Vandaar kon het land heel wat buitenlands kapitaal aantrekken. Op de langetermijngrafiek is duidelijk te zien dat de euro sterk aan terrein won sinds het midden van de jaren '90.

Maar sinds 2002 is de BRL aan de winnende hand. De periode van BRLsterkte lijkt Leleux echter een tijdelijke opwaartse correctie te zijn na de forse koersverliezen uit de jaren '90.

Leleux verkoopt de BRL op koerssterkte. Als de euro uitbreekt boven de dalende weerstandslijn van 2002 is dit een verkoopsignaal voor de BRL.

Vandaar kon het land heel wat buitenlands kapitaal aantrekken. Op de langetermijngrafiek is duidelijk te zien dat de euro sterk aan terrein won sinds het midden van de jaren '90. Maar sinds 2002 is de BRL aan de winnende hand. De periode van BRLsterkte lijkt Leleux echter een tijdelijke opwaartse correctie te zijn na de forse koersverliezen uit de jaren '90. Leleux verkoopt de BRL op koerssterkte. Als de euro uitbreekt boven de dalende weerstandslijn van 2002 is dit een verkoopsignaal voor de BRL.