Op de langetermijngrafiek is duidelijk te zien dat de euro sterk aan terrein won sinds het midden van de jaren '90. Maar sinds 2002 is de BRL aan de winnende hand.

De periode van BRLsterkte lijkt het Leleux-team echter een tijdelijke opwaartse correctie te zijn na de forse koersverliezen uit de jaren '90.

Leleux verkoopt de BRL op koerssterkte. Als de euro uitbreekt boven de dalende weerstandslijn van 2002 is dit een verkoopsignaal voor de BRL: de EUR is de afgelopen maand opwaarts uitgebroken en dit bevestigt de structurele hausse van de EUR t.o.v. de BRL.

Voor de komende kwartalen is een verdere verzwakking van de BRL tot 4 BRL voor 1 EUR te verwachten.

Op de langetermijngrafiek is duidelijk te zien dat de euro sterk aan terrein won sinds het midden van de jaren '90. Maar sinds 2002 is de BRL aan de winnende hand. De periode van BRLsterkte lijkt het Leleux-team echter een tijdelijke opwaartse correctie te zijn na de forse koersverliezen uit de jaren '90. Leleux verkoopt de BRL op koerssterkte. Als de euro uitbreekt boven de dalende weerstandslijn van 2002 is dit een verkoopsignaal voor de BRL: de EUR is de afgelopen maand opwaarts uitgebroken en dit bevestigt de structurele hausse van de EUR t.o.v. de BRL. Voor de komende kwartalen is een verdere verzwakking van de BRL tot 4 BRL voor 1 EUR te verwachten.