De euro is dan ook sterk opgeveerd t.o.v. de BRL. De BRL kende van 2002 tot midden 2010 een periode van tijdelijke sterkte t.o.v. de euro. Leleux verwacht dat de komende jaren de euro verder gaat verstevigen t.o.v. de BRL. Een stijging boven 3,46 BRL doet verwachten dat de euro de komende kwartalen verder zal stijgen tot 4 BRL voor 1 EUR.

Indien de BRL de komende maanden opveert t.o.v. de euro (richting 2,90 BRL voor 1 EUR) zou Leleux dit als een verkoopopportuniteit voor de BRL beschouwen. Een daling onder 3,16 BRL is een signaal dat de BRL een periode van relatieve sterkte t.o.v. de euro zal aanbreken.

De euro is dan ook sterk opgeveerd t.o.v. de BRL. De BRL kende van 2002 tot midden 2010 een periode van tijdelijke sterkte t.o.v. de euro. Leleux verwacht dat de komende jaren de euro verder gaat verstevigen t.o.v. de BRL. Een stijging boven 3,46 BRL doet verwachten dat de euro de komende kwartalen verder zal stijgen tot 4 BRL voor 1 EUR. Indien de BRL de komende maanden opveert t.o.v. de euro (richting 2,90 BRL voor 1 EUR) zou Leleux dit als een verkoopopportuniteit voor de BRL beschouwen. Een daling onder 3,16 BRL is een signaal dat de BRL een periode van relatieve sterkte t.o.v. de euro zal aanbreken.