Op 7 november 2013 bevestigde de Raad van Bestuur zijn intentie om de uitkering goed te keuren van een interimdividend ten bedrage van 85 % van de som van (i) de nettowinst na belastingen van bpost nv voor de periode van 10 maanden die eindigde op 31 oktober 2013 plus (ii) een bedrag van € 17,6 mln als compensatie van een uitzonderlijke belasting voorafgaand aan de beursgang.

Op basis van de nettowinst na belastingen van bpost N.V. en de resultaten van de hierboven aangehaalde berekening, keurde de Raad van Bestuur gisteren de uitkering goed van een interimdividend van 186,0 miljoen euro of 0,93 euro bruto per aandeel.

Op 7 november 2013 bevestigde de Raad van Bestuur zijn intentie om de uitkering goed te keuren van een interimdividend ten bedrage van 85 % van de som van (i) de nettowinst na belastingen van bpost nv voor de periode van 10 maanden die eindigde op 31 oktober 2013 plus (ii) een bedrag van € 17,6 mln als compensatie van een uitzonderlijke belasting voorafgaand aan de beursgang. Op basis van de nettowinst na belastingen van bpost N.V. en de resultaten van de hierboven aangehaalde berekening, keurde de Raad van Bestuur gisteren de uitkering goed van een interimdividend van 186,0 miljoen euro of 0,93 euro bruto per aandeel.