Er waren vandaag geen Belgische bedrijven die kwamen rapporteren, maar anderzijds kwamen er op Europees vlak wel een paar zwaargewichten rapporteren. Zo waren er in de banksector cijfers van zowel Deutsche Bank als UBS. UBS kreeg een voldoende over de cijfers, met een lichte stijging van de koers als beloning.

Deutsche Bank moet in reactie op de kwartaalcijfers echter ongeveer 2,50% prijsgeven. Vandaag maakte ook BP de kwartaalcijfers bekend, de Britse oliemaatschappij kondigde niet alleen beter dan verwachte cijfers maar ook een verhoging van het dividend aan.

Er waren vandaag geen Belgische bedrijven die kwamen rapporteren, maar anderzijds kwamen er op Europees vlak wel een paar zwaargewichten rapporteren. Zo waren er in de banksector cijfers van zowel Deutsche Bank als UBS. UBS kreeg een voldoende over de cijfers, met een lichte stijging van de koers als beloning. Deutsche Bank moet in reactie op de kwartaalcijfers echter ongeveer 2,50% prijsgeven. Vandaag maakte ook BP de kwartaalcijfers bekend, de Britse oliemaatschappij kondigde niet alleen beter dan verwachte cijfers maar ook een verhoging van het dividend aan.