Volgens de meeste analisten is het hausse-potentieel bij het goud nog altijd beperkt. Recent was er opnieuw een kleine selloff op de goudmarkt, waarbij de goudprijs terug werd verwezen naar het niveau van 1300 dollar per troy ounce. Zelfs de oplopende spanningen in Oost-Europa kunnen de goudprijs niet ondersteunen.

Société Générale maakt korte metten met de optimisten die geloven dat er een forse stijging van de goudprijs op komst is. Volgens de analisten van deze bank biedt elke stijging van de goudprijs boven het niveau van 1300 dollar per troy ounce een kans om short te gaan in het goud.

Volgens de meeste analisten is het hausse-potentieel bij het goud nog altijd beperkt. Recent was er opnieuw een kleine selloff op de goudmarkt, waarbij de goudprijs terug werd verwezen naar het niveau van 1300 dollar per troy ounce. Zelfs de oplopende spanningen in Oost-Europa kunnen de goudprijs niet ondersteunen. Société Générale maakt korte metten met de optimisten die geloven dat er een forse stijging van de goudprijs op komst is. Volgens de analisten van deze bank biedt elke stijging van de goudprijs boven het niveau van 1300 dollar per troy ounce een kans om short te gaan in het goud.