De intrinsieke waarde bedraagt momenteel naar schatting 43,5 EUR per aandeel. De bouwactiviteit kan positief beïnvloed worden door tal van overheidsmaatregelen.

Bouygues Telecom is met 17% marktaandeel de derde mobilofonie-operator in Frankrijk en zorgt voor een hoge, stabiele kasstroom.

Bouygues bezit 30% van Alstom, een wereldleider in de bouw van energiecentrales en hogesnelheidstreinen. Ondanks de globale economische terugval geloven de analisten van SG Private Banking in de structurele groei van de industrie van interactieve entertainmentsoftware.

De intrinsieke waarde bedraagt momenteel naar schatting 43,5 EUR per aandeel. De bouwactiviteit kan positief beïnvloed worden door tal van overheidsmaatregelen. Bouygues Telecom is met 17% marktaandeel de derde mobilofonie-operator in Frankrijk en zorgt voor een hoge, stabiele kasstroom. Bouygues bezit 30% van Alstom, een wereldleider in de bouw van energiecentrales en hogesnelheidstreinen. Ondanks de globale economische terugval geloven de analisten van SG Private Banking in de structurele groei van de industrie van interactieve entertainmentsoftware.