Delhaize maakte woensdag bekend dat Pierre-Olivier Beckers, haar Voorzitter en Chief Executive Officer, zich zal terugtrekken uit zijn uitvoerende functie tegen het einde van dit jaar en het bedrijf verder zal dienen als bestuurder.

In het kader van het opvolgingsplan van Delhaize, zal Dhr. Beckers zijn huidige functie blijven uitvoeren tot een nieuwe CEO is aangeworven en een vlotte overgang heeft plaatsgevonden. Nadat hij zich teruggetrokken heeft als CEO, zal hij in de Raad van Bestuur blijven als niet-uitvoerende bestuurder.

Delhaize maakte woensdag bekend dat Pierre-Olivier Beckers, haar Voorzitter en Chief Executive Officer, zich zal terugtrekken uit zijn uitvoerende functie tegen het einde van dit jaar en het bedrijf verder zal dienen als bestuurder. In het kader van het opvolgingsplan van Delhaize, zal Dhr. Beckers zijn huidige functie blijven uitvoeren tot een nieuwe CEO is aangeworven en een vlotte overgang heeft plaatsgevonden. Nadat hij zich teruggetrokken heeft als CEO, zal hij in de Raad van Bestuur blijven als niet-uitvoerende bestuurder.