Uiteindelijk zal er niets anders op zitten dan tot drastische maatregelen over te gaan. De Boston Consulting Group sprak al twee jaar geleden van een heffing op spaargeld. Inmiddels is iedereen maar blijven aanmodderen en zijn we geen stap dichter bij een oplossing gekomen.

Een eenmalige vermogensbelasting van 30% werd door BCG als oplossing aangereikt, maar volgens sommige economen zal zelfs dit de huidige problemen niet oplossen. Om de wereldeconomie weer levensvatbaar te maken, zijn hoe dan ook ingrijpende hervormingen noodzakelijk. Het zal noodzakelijk zijn om het belastingsysteem eenvoudiger, eerlijker en meer efficiënt te maken. Tijdelijke maatregelen zullen ook slechts tijdelijke oplossingen aanreiken.

Uiteindelijk zal er niets anders op zitten dan tot drastische maatregelen over te gaan. De Boston Consulting Group sprak al twee jaar geleden van een heffing op spaargeld. Inmiddels is iedereen maar blijven aanmodderen en zijn we geen stap dichter bij een oplossing gekomen. Een eenmalige vermogensbelasting van 30% werd door BCG als oplossing aangereikt, maar volgens sommige economen zal zelfs dit de huidige problemen niet oplossen. Om de wereldeconomie weer levensvatbaar te maken, zijn hoe dan ook ingrijpende hervormingen noodzakelijk. Het zal noodzakelijk zijn om het belastingsysteem eenvoudiger, eerlijker en meer efficiënt te maken. Tijdelijke maatregelen zullen ook slechts tijdelijke oplossingen aanreiken.