In dat kader, heeft Boston NV op 27 maart 2009 een dossier ingediend bij de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen, met het oog op een Bod op alle uitstaande aandelen en warrants die niet in het bezit zijn van Boston NV en met Boston NV verbonden personen (de "Bieder").

De Bieder houdt thans, samen met de verbonden personen 51,02% van alle 8.447.914 uitstaande aandelen Mitiska NV aan. De biedprijs bedraagt EUR 13,75 per aandeel Mitiska NV en EUR 8 per warrant die bij de start van de aanvaardingsperiode van het Bod nog zou uitstaan.

Bij deze biedprijs gaat Boston NV ervan uit dat een eventuele betaalbaarstelling van een dividend voor het boekjaar 2008 door Mitiska NV wordt betaald na definitieve afsluiting van het Bod.
Reden van het Bod Mitiska NV is een investeringsmaatschappij die actief is in de gespecialiseerde detailhandel en in retail vastgoed.

Boston NV zal de investeringsstrategie van Mitiska NV, of minstens de omvang, scope en tijdshorizon ervan, anders invullen dan de huidige strategie van Mitiska NV.

De concrete investeringsstrategie zal mede worden bepaald door de economische context van dat moment. Het is echter moeilijk om een eenvormig antwoord te geven hoe deze nieuwe investeringsstrategie er zal uitzien.

In dat kader, heeft Boston NV op 27 maart 2009 een dossier ingediend bij de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen, met het oog op een Bod op alle uitstaande aandelen en warrants die niet in het bezit zijn van Boston NV en met Boston NV verbonden personen (de "Bieder").De Bieder houdt thans, samen met de verbonden personen 51,02% van alle 8.447.914 uitstaande aandelen Mitiska NV aan. De biedprijs bedraagt EUR 13,75 per aandeel Mitiska NV en EUR 8 per warrant die bij de start van de aanvaardingsperiode van het Bod nog zou uitstaan. Bij deze biedprijs gaat Boston NV ervan uit dat een eventuele betaalbaarstelling van een dividend voor het boekjaar 2008 door Mitiska NV wordt betaald na definitieve afsluiting van het Bod. Reden van het Bod Mitiska NV is een investeringsmaatschappij die actief is in de gespecialiseerde detailhandel en in retail vastgoed.Boston NV zal de investeringsstrategie van Mitiska NV, of minstens de omvang, scope en tijdshorizon ervan, anders invullen dan de huidige strategie van Mitiska NV. De concrete investeringsstrategie zal mede worden bepaald door de economische context van dat moment. Het is echter moeilijk om een eenvormig antwoord te geven hoe deze nieuwe investeringsstrategie er zal uitzien.