De sedert eergisterochtend gekochte aandelen zijn verkregen tegen een gemiddelde aankoopprijs van EUR 17,04 met een maximum aankoopprijs van EUR 17,20.

HAL Investments B.V. heeft, zoals eerder aangekondigd, onherroepelijk toegezegd dat zij met een aandelenbelang van circa 32% in Dockwise het voorgenomen bod zal ondersteunen en aanvaarden onder de voorwaarden die zullen gelden voor het bod. Aan HAL Investments B.V. is geen informatie verstrekt die niet zal worden opgenomen in het biedingsbericht;;

Omdat Dockwise een hoofdnotering heeft aan de Oslo Stock Exchange, zijn de Noorse biedingsregels van toepassing. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) meent dat naast de Noorse biedingsregels ook de Nederlandse biedingsregels van toepassing zijn.

Boskalis zal met de beide financiële marktautoriteiten in overleg treden teneinde te verzekeren dat het biedingsproces efficiënt zal verlopen.

De sedert eergisterochtend gekochte aandelen zijn verkregen tegen een gemiddelde aankoopprijs van EUR 17,04 met een maximum aankoopprijs van EUR 17,20. HAL Investments B.V. heeft, zoals eerder aangekondigd, onherroepelijk toegezegd dat zij met een aandelenbelang van circa 32% in Dockwise het voorgenomen bod zal ondersteunen en aanvaarden onder de voorwaarden die zullen gelden voor het bod. Aan HAL Investments B.V. is geen informatie verstrekt die niet zal worden opgenomen in het biedingsbericht;;Omdat Dockwise een hoofdnotering heeft aan de Oslo Stock Exchange, zijn de Noorse biedingsregels van toepassing. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) meent dat naast de Noorse biedingsregels ook de Nederlandse biedingsregels van toepassing zijn. Boskalis zal met de beide financiële marktautoriteiten in overleg treden teneinde te verzekeren dat het biedingsproces efficiënt zal verlopen.