De omzet is in het eerste halfjaar met 12% toegenomen tot EUR 1,6 miljard (eerste halfjaar 2012: EUR 1,4 miljard). De autonome omzetgroei bedroeg 4%.

De EBITDA in het eerste halfjaar kwam uit op EUR 297 miljoen en het bedrijfsresultaat (EBIT) bedroeg EUR 155 miljoen (EBITDA eerste halfjaar 2012: EUR 254 miljoen en EBIT: EUR 145 miljoen).

De resultaten van Dockwise worden vanaf het tweede kwartaal volledig geconsolideerd en verklaren een belangrijk deel van deze toename.

Binnen het segment Dredging werd in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar een hoger resultaat gerealiseerd.

Binnen Offshore Energy kwam het resultaat, gecorrigeerd voor de bijdrage van Dockwise, iets lager uit.

De resultaten binnen de segmenten Inland Infra en Towage & Salvage lagen in lijn met de resultaten behaald in dezelfde periode vorig jaar.

De orderportefeuille is ten opzichte van eind vorig jaar toegenomen en bereikte door de toevoeging van Dockwise een niveau van EUR 4.525 miljoen (ultimo 2012: EUR 4.106 miljoen). Boskalis verwacht een recordwinst in 2013, zo liet het bedrijf in een toelichting op de cijfers weten.

De omzet is in het eerste halfjaar met 12% toegenomen tot EUR 1,6 miljard (eerste halfjaar 2012: EUR 1,4 miljard). De autonome omzetgroei bedroeg 4%. De EBITDA in het eerste halfjaar kwam uit op EUR 297 miljoen en het bedrijfsresultaat (EBIT) bedroeg EUR 155 miljoen (EBITDA eerste halfjaar 2012: EUR 254 miljoen en EBIT: EUR 145 miljoen). De resultaten van Dockwise worden vanaf het tweede kwartaal volledig geconsolideerd en verklaren een belangrijk deel van deze toename. Binnen het segment Dredging werd in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar een hoger resultaat gerealiseerd. Binnen Offshore Energy kwam het resultaat, gecorrigeerd voor de bijdrage van Dockwise, iets lager uit. De resultaten binnen de segmenten Inland Infra en Towage & Salvage lagen in lijn met de resultaten behaald in dezelfde periode vorig jaar. De orderportefeuille is ten opzichte van eind vorig jaar toegenomen en bereikte door de toevoeging van Dockwise een niveau van EUR 4.525 miljoen (ultimo 2012: EUR 4.106 miljoen). Boskalis verwacht een recordwinst in 2013, zo liet het bedrijf in een toelichting op de cijfers weten.