Het contract vertegenwoordigt een waarde van EUR 1 miljard, en behelst het eerste deel van de uitbreiding van het wegennetwerk dat Schiphol, Amsterdam en Almere verbindt.

Het project omvat zowel het ontwerp, de realisatie, de financiering en het onderhoud voor dertig jaar van bestaande en nieuwe infrastructuur tussen knooppunt Diemen (A1) en Almere Havendreef (A6).

Een belangrijke order, hoe dan ook

Boskalis zal werkzaamheden uitvoeren ter waarde van EUR 300 miljoen. Daarmee maakt het onlangs verworven aannemingsbedrijf MNO Vervat een mooie start binnen het concern.

Medio 2012 had het recent opgerichte bedrijfsonderdeel Dry Infrastructure een orderboek ter waarde van EUR 678 miljoen bij een omzet van rond EUR 400 miljoen.

Het megacontract bevestigt de visie van Boskalis dat schaalgrootte noodzakelijk is om grote orders binnen te slepen. Gekeken naar de omzet van het concern vertegenwoordigt de order een waarde die gelijk is aan 10% van de omzet en 4% van de operationele winst. De analisten van ABN Amro handhaven een opinie kopen.

Het contract vertegenwoordigt een waarde van EUR 1 miljard, en behelst het eerste deel van de uitbreiding van het wegennetwerk dat Schiphol, Amsterdam en Almere verbindt. Het project omvat zowel het ontwerp, de realisatie, de financiering en het onderhoud voor dertig jaar van bestaande en nieuwe infrastructuur tussen knooppunt Diemen (A1) en Almere Havendreef (A6).Een belangrijke order, hoe dan ook Boskalis zal werkzaamheden uitvoeren ter waarde van EUR 300 miljoen. Daarmee maakt het onlangs verworven aannemingsbedrijf MNO Vervat een mooie start binnen het concern. Medio 2012 had het recent opgerichte bedrijfsonderdeel Dry Infrastructure een orderboek ter waarde van EUR 678 miljoen bij een omzet van rond EUR 400 miljoen. Het megacontract bevestigt de visie van Boskalis dat schaalgrootte noodzakelijk is om grote orders binnen te slepen. Gekeken naar de omzet van het concern vertegenwoordigt de order een waarde die gelijk is aan 10% van de omzet en 4% van de operationele winst. De analisten van ABN Amro handhaven een opinie kopen.