De kredietfaciliteiten bestaan uit een combinatie van een 3-jaars lening (USD 525 miljoen) en een 5-jaars revolving kredietfaciliteit (EUR 500 miljoen).

De 3-jaars lening en de revolving kredietfaciliteit wordt verstrekt via een combinatie van BMLAs bestaande uit ABN AMRO Bank, BNP Paribas, Rabobank, ING Bank, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ en The Royal Bank of Scotland. ABN AMRO Bank en The Royal Bank of Scotland traden op als coördinator.

Naast bovengenoemde kredietfaciliteiten, heeft Boskalis een overbruggingskredietfaciliteit afgesloten (USD 525 miljoen) met Rabobank en The Royal Bank of Scotland. De overbruggingskredietfaciliteit zal door een debt capital markets instrument worden vervangen.

Het totaalpakket, in combinatie met EUR 320 miljoen afkomstig uit een aandelenemissie eerder deze maand, is bestemd ter financiering van de overname van Dockwise en de herfinanciering c.q. vervanging van bestaande kredietfaciliteiten van Boskalis en Dockwise.

Daarnaast bieden deze faciliteiten de nieuwe combinatie voldoende ruimte voor toekomstige investeringen.

De kredietfaciliteiten bestaan uit een combinatie van een 3-jaars lening (USD 525 miljoen) en een 5-jaars revolving kredietfaciliteit (EUR 500 miljoen). De 3-jaars lening en de revolving kredietfaciliteit wordt verstrekt via een combinatie van BMLAs bestaande uit ABN AMRO Bank, BNP Paribas, Rabobank, ING Bank, Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ en The Royal Bank of Scotland. ABN AMRO Bank en The Royal Bank of Scotland traden op als coördinator. Naast bovengenoemde kredietfaciliteiten, heeft Boskalis een overbruggingskredietfaciliteit afgesloten (USD 525 miljoen) met Rabobank en The Royal Bank of Scotland. De overbruggingskredietfaciliteit zal door een debt capital markets instrument worden vervangen. Het totaalpakket, in combinatie met EUR 320 miljoen afkomstig uit een aandelenemissie eerder deze maand, is bestemd ter financiering van de overname van Dockwise en de herfinanciering c.q. vervanging van bestaande kredietfaciliteiten van Boskalis en Dockwise. Daarnaast bieden deze faciliteiten de nieuwe combinatie voldoende ruimte voor toekomstige investeringen.