Deze US Private Placements (USPP) waren zwaar overtekend met inschrijvingen met een totale waarde van bijna USD 2 miljard. De USPP heeft een looptijd van 10 jaar en een jaarlijkse couponrente van 3,66%.

De opbrengst van deze USPP, tezamen met de USD 190 miljoen in contanten die de onderneming ontvangen heeft uit de recente verkoop van Archirodon, zal worden aangewend voor de volledige aflossing van het overbruggingskrediet ter waarde van USD 525 miljoen dat afgesloten werd voor de gedeeltelijke financiering van de overname van Dockwise.

Naast de gecommitteerde drie- en vijfjarige bankfaciliteiten en de bestaande USPP uit 2010 zorgt deze nieuwe USPP ervoor dat Boskalis een solide financiële structuur behoudt.

Deze US Private Placements (USPP) waren zwaar overtekend met inschrijvingen met een totale waarde van bijna USD 2 miljard. De USPP heeft een looptijd van 10 jaar en een jaarlijkse couponrente van 3,66%. De opbrengst van deze USPP, tezamen met de USD 190 miljoen in contanten die de onderneming ontvangen heeft uit de recente verkoop van Archirodon, zal worden aangewend voor de volledige aflossing van het overbruggingskrediet ter waarde van USD 525 miljoen dat afgesloten werd voor de gedeeltelijke financiering van de overname van Dockwise. Naast de gecommitteerde drie- en vijfjarige bankfaciliteiten en de bestaande USPP uit 2010 zorgt deze nieuwe USPP ervoor dat Boskalis een solide financiële structuur behoudt.