Het orderboek was met een waarde van EUR 4,1 miljard stabiel.

De maritiem dienstverlener waagde zich niet aan een voorspelling voor het hele jaar vanwege de impact van de overname van maritiem transportbedrijf Dockwise en mogelijk verkoop van het belang in Archirodon.

De markten waarin het bedrijf opereert lieten een gemengd beeld zien. Met name Europese regeringen zijn terughoudend met investeringen terwijl de private sector nog altijd nieuwe infrastructuurprojecten uitrolt.

Boskalis voert sinds eind 2012 gesprekken met een partij uit het Midden Oosten over de verkoop van het 40%-belang in Archirodon, een bouwbedrijf dat in meerdere landen in die regio actief is. Het concern gaf verder geen details. ABN Amro blijft neutraal.

Het orderboek was met een waarde van EUR 4,1 miljard stabiel. De maritiem dienstverlener waagde zich niet aan een voorspelling voor het hele jaar vanwege de impact van de overname van maritiem transportbedrijf Dockwise en mogelijk verkoop van het belang in Archirodon. De markten waarin het bedrijf opereert lieten een gemengd beeld zien. Met name Europese regeringen zijn terughoudend met investeringen terwijl de private sector nog altijd nieuwe infrastructuurprojecten uitrolt. Boskalis voert sinds eind 2012 gesprekken met een partij uit het Midden Oosten over de verkoop van het 40%-belang in Archirodon, een bouwbedrijf dat in meerdere landen in die regio actief is. Het concern gaf verder geen details. ABN Amro blijft neutraal.