Koninklijke Boskalis Westminster en Smit Internationale hebben op de hoofdlijnen overeenstemming bereikt over het volledig samengaan van beide bedrijven, waarbij alle activiteiten van Smit zullen worden voortgezet in de gecombineerde onderneming (de Groep).

Boskalis en Smit beogen de transactie tot stand te brengen middels een openbaar bod van EUR 60 in contanten uit te brengen door Boskalis op alle uitstaande aandelen Smit.

Door het samengaan zal een maritieme dienstverlener van wereldformaat ontstaan, met een uitstekend platform voor verdere groei.

Boskalis en Smit hebben afgesproken dat de huidige business plannen het uitgangspunt zijn voor de verdere uitbouw van de Groep en dat alle bestaande activiteiten de benodigde ruimte krijgen voor verdere groei en ontwikkeling.

Met het oog op de grote waarde van de reputatie en de merknaam zullen de activiteiten van Smit worden voorgezet onder de naam van Smit, opererend vanuit het huidige hoofdkantoor te Rotterdam.

Koninklijke Boskalis Westminster en Smit Internationale hebben op de hoofdlijnen overeenstemming bereikt over het volledig samengaan van beide bedrijven, waarbij alle activiteiten van Smit zullen worden voortgezet in de gecombineerde onderneming (de Groep). Boskalis en Smit beogen de transactie tot stand te brengen middels een openbaar bod van EUR 60 in contanten uit te brengen door Boskalis op alle uitstaande aandelen Smit. Door het samengaan zal een maritieme dienstverlener van wereldformaat ontstaan, met een uitstekend platform voor verdere groei. Boskalis en Smit hebben afgesproken dat de huidige business plannen het uitgangspunt zijn voor de verdere uitbouw van de Groep en dat alle bestaande activiteiten de benodigde ruimte krijgen voor verdere groei en ontwikkeling. Met het oog op de grote waarde van de reputatie en de merknaam zullen de activiteiten van Smit worden voorgezet onder de naam van Smit, opererend vanuit het huidige hoofdkantoor te Rotterdam.