Boskalis-dochter Dockwise was ingehuurd om een innovatieve droogdokoplossing te bieden als onderdeel van het reparatietraject.

Gezien de afmetingen van het boorplatform en het feit dat er in de regio geen droogdok van voldoende omvang voorhanden was, kwam Dockwise met de innovatieve oplossing om de Dockwise Vanguard als droogdokfaciliteiten in te zetten.

De Dockwise Vanguard is uniek gepositioneerd voor dergelijke grootschalige droogdokwerkzaamheden, evenals voor het vervoeren van zeer grote en zware objecten.

Het boorplatform is op de Dockwise Vanguard geladen zodat reparaties konden worden uitgevoerd aan delen van het platform die anders onder de waterlijn zouden liggen.

Boskalis-dochter Dockwise was ingehuurd om een innovatieve droogdokoplossing te bieden als onderdeel van het reparatietraject. Gezien de afmetingen van het boorplatform en het feit dat er in de regio geen droogdok van voldoende omvang voorhanden was, kwam Dockwise met de innovatieve oplossing om de Dockwise Vanguard als droogdokfaciliteiten in te zetten. De Dockwise Vanguard is uniek gepositioneerd voor dergelijke grootschalige droogdokwerkzaamheden, evenals voor het vervoeren van zeer grote en zware objecten. Het boorplatform is op de Dockwise Vanguard geladen zodat reparaties konden worden uitgevoerd aan delen van het platform die anders onder de waterlijn zouden liggen.