Het Lucius truss-sparplatform, met een lengte van 184 meter en een doorsnee van 34 meter, werd op de werf van opdrachtgever Technip in de Finse havenstad Pori door middel van een 'skid'-operatie op de Mighty Servant 1 geladen.

Het platform werd vervolgens ruim 14.000 km over zee vervoerd alvorens in Ingleside in de Amerikaanse staat Texas te worden gelost en aan Technip te worden teruggeleverd.

Het Lucius-project in blok 875 van Keathley Canyon in de Golf van Mexico wordt ontwikkeld door Anadarko Petroleum Corporation.

Het Lucius truss-sparplatform, met een lengte van 184 meter en een doorsnee van 34 meter, werd op de werf van opdrachtgever Technip in de Finse havenstad Pori door middel van een 'skid'-operatie op de Mighty Servant 1 geladen. Het platform werd vervolgens ruim 14.000 km over zee vervoerd alvorens in Ingleside in de Amerikaanse staat Texas te worden gelost en aan Technip te worden teruggeleverd. Het Lucius-project in blok 875 van Keathley Canyon in de Golf van Mexico wordt ontwikkeld door Anadarko Petroleum Corporation.