Het Bod wordt uitgebracht door Boskalis Holding, een volledige dochtermaatschappij van Boskalis. De Bieder brengt het Bod uit onder de voorwaarden en conform de bepalingen en beperkingen zoals beschreven in het Biedingsbericht.

Voor elk aangemeld Aandeel biedt de Bieder een vergoeding van EUR 18,50 per Aandeel in contanten cum dividend aan Aandeelhouders die hun Aandelen houden via Euroclear en een vergoeding van NOK 137,65 per Aandeel in contanten cum dividend aan Aandeelhouders die hun Aandelen houden via VPS in overeenstemming met de voorwaarden van het Bod.

Het Bod wordt uitgebracht door Boskalis Holding, een volledige dochtermaatschappij van Boskalis. De Bieder brengt het Bod uit onder de voorwaarden en conform de bepalingen en beperkingen zoals beschreven in het Biedingsbericht. Voor elk aangemeld Aandeel biedt de Bieder een vergoeding van EUR 18,50 per Aandeel in contanten cum dividend aan Aandeelhouders die hun Aandelen houden via Euroclear en een vergoeding van NOK 137,65 per Aandeel in contanten cum dividend aan Aandeelhouders die hun Aandelen houden via VPS in overeenstemming met de voorwaarden van het Bod.