Boris Cukon (Fuchs Global Natural Resources): "De olieprijs is eerst met de beurskoersen mee gedaald, maar vervolgens heeft er als gevolg van de Golf van Mexico-ramp een bodemvorming plaatsgevonden. We beseffen het nu misschien nog niet, maar Deepwater Horizon zal hoe dan ook invloed op de olieprijs hebben."

Volgens Cukon zou een olieprijs van 70 tot 80 dollar ideaal zijn: "Niemand is gebaat bij een olieprijs van 100 dollar per vat, maar anderzijds wil ook niemand dat de olieprijs teruggaat naar 60 dollar per vat. Veel nieuwe projecten zijn namelijk slechts rendabel vanaf een prijs van 65 dollar per vat. Daarnaast moeten we er ook rekening mee houden dat er zeker geen tekort is aan olie op de markt. In mijn scenario heeft de olieprijs momenteel samen met de beurzen een bodem bereikt. Ik verwacht dat er in de komende weken een bodemvorming gaat plaatsvinden."

Boris Cukon (Fuchs Global Natural Resources): "De olieprijs is eerst met de beurskoersen mee gedaald, maar vervolgens heeft er als gevolg van de Golf van Mexico-ramp een bodemvorming plaatsgevonden. We beseffen het nu misschien nog niet, maar Deepwater Horizon zal hoe dan ook invloed op de olieprijs hebben." Volgens Cukon zou een olieprijs van 70 tot 80 dollar ideaal zijn: "Niemand is gebaat bij een olieprijs van 100 dollar per vat, maar anderzijds wil ook niemand dat de olieprijs teruggaat naar 60 dollar per vat. Veel nieuwe projecten zijn namelijk slechts rendabel vanaf een prijs van 65 dollar per vat. Daarnaast moeten we er ook rekening mee houden dat er zeker geen tekort is aan olie op de markt. In mijn scenario heeft de olieprijs momenteel samen met de beurzen een bodem bereikt. Ik verwacht dat er in de komende weken een bodemvorming gaat plaatsvinden."