Boris Cukon (Fuchs Global Natural Resources): "De Euro Stoxx 50 heeft driemaal het cruciaal niveau van 2500 getest. Wanneer die steun bij een vierde test bezwijkt, zou dat een zeer negatief signaal betekenen. Het spreekwoord zegt namelijk 'there's nothing like a quadruple bottom'."

Anderzijds zijn we volgens Cukon uit de dalende trend van de afgelopen maanden gebroken. Cukon: "Het is een dubbeltje op zijn kant, maar ik ben toch koper van aandelen. Ik heb een lijstje met 10 blue chips geselecteerd, waaronder Dexia, Credit Agricole en ArcelorMittal, blue chips waarvan de koersen gemiddeld met 32% zijn gedaald. Dat zijn ongelooflijke prijscorrecties, zodat er heel wat ruimte is voor een herstel bij deze grote liquide blue chips. Maar zoals in de titel te lezen staat: ik koop aandelen met de billen dichtgeknepen. De onzekerheid is nog niet helemaal verdwenen."

Boris Cukon (Fuchs Global Natural Resources): "De Euro Stoxx 50 heeft driemaal het cruciaal niveau van 2500 getest. Wanneer die steun bij een vierde test bezwijkt, zou dat een zeer negatief signaal betekenen. Het spreekwoord zegt namelijk 'there's nothing like a quadruple bottom'." Anderzijds zijn we volgens Cukon uit de dalende trend van de afgelopen maanden gebroken. Cukon: "Het is een dubbeltje op zijn kant, maar ik ben toch koper van aandelen. Ik heb een lijstje met 10 blue chips geselecteerd, waaronder Dexia, Credit Agricole en ArcelorMittal, blue chips waarvan de koersen gemiddeld met 32% zijn gedaald. Dat zijn ongelooflijke prijscorrecties, zodat er heel wat ruimte is voor een herstel bij deze grote liquide blue chips. Maar zoals in de titel te lezen staat: ik koop aandelen met de billen dichtgeknepen. De onzekerheid is nog niet helemaal verdwenen."