De beleggers hebben te gretig belegd in deze markten, de verhalen over fantastische groei werden opgeblazen, er vloeide te veel kapitaal naar de emerging markets en er werden op een te grote schaal kredieten toegestaan. Daar moet nu de rekening voor worden betaald.

Das adviseert om vooral de posities op de beurzen van Indonesië, Turkije, Brazilië en India af te bouwen, in deze vier landen werd veel te veel geïnvesteerd. Een uitzondering op de regel is Mexico, dit land kan namelijk profiteren van de economische groei in de Verenigde Staten.

De beleggers hebben te gretig belegd in deze markten, de verhalen over fantastische groei werden opgeblazen, er vloeide te veel kapitaal naar de emerging markets en er werden op een te grote schaal kredieten toegestaan. Daar moet nu de rekening voor worden betaald. Das adviseert om vooral de posities op de beurzen van Indonesië, Turkije, Brazilië en India af te bouwen, in deze vier landen werd veel te veel geïnvesteerd. Een uitzondering op de regel is Mexico, dit land kan namelijk profiteren van de economische groei in de Verenigde Staten.