Nu is Ricardo Martinez de Rituerto echter zelf het slachtoffer van die crisis, want als gevolg van besparingen is hij zijn baan bij El Pais kwijt. De krant heeft namelijk 129 journalisten ontslagen, waaronder dus ook Ricardo Martinez de Rituerto die als Brussels correspondent de crisis opvolgde.

Tijdens de Europese top van vorige week kreeg hij een telefoontje van de dienst personeelszaken van de krant, waarin hem werd meegedeeld dat hij naar een andere baan mag uitkijken.

Of Ricardo Martinez de Rituerto nog aan de slag zal raken in Spanje is een open vraag, want ook de Spaanse mediasector is zwaar getroffen door de crisis.

Nu is Ricardo Martinez de Rituerto echter zelf het slachtoffer van die crisis, want als gevolg van besparingen is hij zijn baan bij El Pais kwijt. De krant heeft namelijk 129 journalisten ontslagen, waaronder dus ook Ricardo Martinez de Rituerto die als Brussels correspondent de crisis opvolgde. Tijdens de Europese top van vorige week kreeg hij een telefoontje van de dienst personeelszaken van de krant, waarin hem werd meegedeeld dat hij naar een andere baan mag uitkijken. Of Ricardo Martinez de Rituerto nog aan de slag zal raken in Spanje is een open vraag, want ook de Spaanse mediasector is zwaar getroffen door de crisis.