Dit scenario heeft onvermijdelijk gevolgen voor de samenstelling van een aandelenportefeuille. De analisten van BofA Merrill Lynch adviseren om de posities in farma-aandelen te verlichten.

Consumentengoederen krijgen een neutraal advies, maar BofA Merrill Lynch geeft in deze sector wel de voorkeur aan de groeilanden. De bank is anderzijds wel overwogen in de technologiesector.

Algemeen geldt het advies dat de posities in de geïndustrialiseerde landen beperkt moeten worden gehouden en dat de groeilanden de absolute voorkeur moeten krijgen.

Dit scenario heeft onvermijdelijk gevolgen voor de samenstelling van een aandelenportefeuille. De analisten van BofA Merrill Lynch adviseren om de posities in farma-aandelen te verlichten. Consumentengoederen krijgen een neutraal advies, maar BofA Merrill Lynch geeft in deze sector wel de voorkeur aan de groeilanden. De bank is anderzijds wel overwogen in de technologiesector. Algemeen geldt het advies dat de posities in de geïndustrialiseerde landen beperkt moeten worden gehouden en dat de groeilanden de absolute voorkeur moeten krijgen.