De 5 andere oplossingen hebben echter eveneens belangrijke referentieklanten.

In People ID is de personalisering van de Belgische paspoorten in mei van start gegaan, zoals voorzien.

Tegelijkertijd zijn de teams die instaan voor de kiezersregistratieprojecten in Afrika bezig met verschillende projecten, waaronder de levering van de registratiekits in Oeganda.

Het management verwacht dat de divisie aanzienlijk betere resultaten zal boeken dan in het eerste semester van 2013.

Samengevat is het jaar 2014 voor beide divisies gunstig gestart: in Goods ID neemt de impact van de standaardisering van de oplossingen verder toe, en in People ID gaan de langetermijncontracten gepaard met contracten op kortere termijn.

Voor het hele jaar 2014 bevestigt Zetes haar vooruitzichten met resultaten die naar verwachting gevoelig beter zullen zijn dan in 2013.

De 5 andere oplossingen hebben echter eveneens belangrijke referentieklanten. In People ID is de personalisering van de Belgische paspoorten in mei van start gegaan, zoals voorzien. Tegelijkertijd zijn de teams die instaan voor de kiezersregistratieprojecten in Afrika bezig met verschillende projecten, waaronder de levering van de registratiekits in Oeganda. Het management verwacht dat de divisie aanzienlijk betere resultaten zal boeken dan in het eerste semester van 2013. Samengevat is het jaar 2014 voor beide divisies gunstig gestart: in Goods ID neemt de impact van de standaardisering van de oplossingen verder toe, en in People ID gaan de langetermijncontracten gepaard met contracten op kortere termijn. Voor het hele jaar 2014 bevestigt Zetes haar vooruitzichten met resultaten die naar verwachting gevoelig beter zullen zijn dan in 2013.