Dat indiceert een daling van 38% vergeleken met dezelfde periode een jaar geleden. Vandaag zal de vliegtuigfabrikant zijn definitieve eerstekwartaalcijfers publiceren, evenals een outlook voor heel het boekjaar.

De productiebeperkingen waren al door de markt verwacht, maar de onverwachte winstwaarschuwing zorgde voor een daling van het aandeel met meer dan 5%. ABN Amro handhaaft het advies op Houden.

Boeing gaf namelijk ook aan dat er tot nu toe geen orders voor de 767-, 747- en 777-modellen zijn teruggetrokken en dat het orderboek goed is. Luchtvaarders vernieuwen namelijk nog steeds hun vloot om brandstofkosten te besparen.

Dat indiceert een daling van 38% vergeleken met dezelfde periode een jaar geleden. Vandaag zal de vliegtuigfabrikant zijn definitieve eerstekwartaalcijfers publiceren, evenals een outlook voor heel het boekjaar.De productiebeperkingen waren al door de markt verwacht, maar de onverwachte winstwaarschuwing zorgde voor een daling van het aandeel met meer dan 5%. ABN Amro handhaaft het advies op Houden. Boeing gaf namelijk ook aan dat er tot nu toe geen orders voor de 767-, 747- en 777-modellen zijn teruggetrokken en dat het orderboek goed is. Luchtvaarders vernieuwen namelijk nog steeds hun vloot om brandstofkosten te besparen.