We bevinden ons nog steeds volop in het resultatenseizoen, waarbij ook vandaag opnieuw een paar grote namen de revue passeerden. Een uitblinker in positieve is vast en zeker Boeing, dat in reactie op de cijfers een winst van meer dan 5% kan vasthouden.

Daarmee bevindt de koers zich op een nieuwe jaarpiek. De nettowinst is over het voorbije kwartaal met 12% gestegen, onder andere dankzij een stevige groei van de omzet. Bovendien verhoogde Boeing de guidance voor het volledige boekjaar. De winst per aandeel kwam duidelijk boven de verwachtingen uit.

We bevinden ons nog steeds volop in het resultatenseizoen, waarbij ook vandaag opnieuw een paar grote namen de revue passeerden. Een uitblinker in positieve is vast en zeker Boeing, dat in reactie op de cijfers een winst van meer dan 5% kan vasthouden. Daarmee bevindt de koers zich op een nieuwe jaarpiek. De nettowinst is over het voorbije kwartaal met 12% gestegen, onder andere dankzij een stevige groei van de omzet. Bovendien verhoogde Boeing de guidance voor het volledige boekjaar. De winst per aandeel kwam duidelijk boven de verwachtingen uit.