In de persmededelingverduidelijkte Syngenta dat de aanvaardingsperiode voor het publiek bod begint op 14 november en naar verwachting zal eindigen op 5 december om 16u00 (Centraal Europese Tijd).

De resultaten van het bod zullen bekendgemaakt worden op 12 december en, als het bod slaagt, zal de betaling plaatsvinden op 17 december 2012.

Devgens raad van bestuur steunt het bod unaniem. Het bestuur heeft ook een memorandum van antwoord opgesteld dat het formele standpunt bevat omtrent het bod en het prospectus.

Het memorandum van antwoord maakt deel uit van het prospectusdocument en werd, samen met het prospectus, goedgekeurd op 8 november 2012 door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).

Advies opgeheven

KBC Securities heeft naar aanleiding van het bod het advies voor Devgen opgeheven.

In de persmededelingverduidelijkte Syngenta dat de aanvaardingsperiode voor het publiek bod begint op 14 november en naar verwachting zal eindigen op 5 december om 16u00 (Centraal Europese Tijd). De resultaten van het bod zullen bekendgemaakt worden op 12 december en, als het bod slaagt, zal de betaling plaatsvinden op 17 december 2012. Devgens raad van bestuur steunt het bod unaniem. Het bestuur heeft ook een memorandum van antwoord opgesteld dat het formele standpunt bevat omtrent het bod en het prospectus. Het memorandum van antwoord maakt deel uit van het prospectusdocument en werd, samen met het prospectus, goedgekeurd op 8 november 2012 door de Belgische Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA).Advies opgeheven KBC Securities heeft naar aanleiding van het bod het advies voor Devgen opgeheven.