In de farmasector blijft het gonzen van de activiteiten op het vlak van fusies en overnames. Pfizer heeft het bod op AstraZeneca verhoogd in wat het noemt 'het ultieme bod' op de Britse branchegenoot. Maar ook het verhoogde bod werd door de Britten opnieuw van de hand gewezen.

De vraag is nu wat de Amerikanen doen. Als Pfizer absoluut wil doorzetten kan er een nog hoger bod verwacht worden. Maar blijkbaar twijfelen de beleggers of dat inderdaad het geval zal zijn. Op de beurs van Londen gaat de koers van Astra Zeneca fors onderuit.

In de farmasector blijft het gonzen van de activiteiten op het vlak van fusies en overnames. Pfizer heeft het bod op AstraZeneca verhoogd in wat het noemt 'het ultieme bod' op de Britse branchegenoot. Maar ook het verhoogde bod werd door de Britten opnieuw van de hand gewezen. De vraag is nu wat de Amerikanen doen. Als Pfizer absoluut wil doorzetten kan er een nog hoger bod verwacht worden. Maar blijkbaar twijfelen de beleggers of dat inderdaad het geval zal zijn. Op de beurs van Londen gaat de koers van Astra Zeneca fors onderuit.