Volgens de media zijn er twee kandidaten in de running nl. Nikon en Mitutoyo. Nikon zou een bod van 5,5 EUR per aandeel voorbereiden. Dit waardeert het bedrijf op 69 mln EUR.

Daarnaast torst Metris een zware nettoschuld van 87 mln EUR. Dit is een gevolg van de agressieve overnamepolitiek die leidde tot 15 overnames.

De economische crisis en de sterke blootstelling aan de auto- en luchtvaartsector bracht Metris echter in de problemen.

In afwachting van verder nieuws blijft het aandeel geschorst. Bij een overnameprijs van 5,50 EUR per aandeel zou SG Private Banking adviseren om in te gaan op het bod.

Volgens de media zijn er twee kandidaten in de running nl. Nikon en Mitutoyo. Nikon zou een bod van 5,5 EUR per aandeel voorbereiden. Dit waardeert het bedrijf op 69 mln EUR. Daarnaast torst Metris een zware nettoschuld van 87 mln EUR. Dit is een gevolg van de agressieve overnamepolitiek die leidde tot 15 overnames. De economische crisis en de sterke blootstelling aan de auto- en luchtvaartsector bracht Metris echter in de problemen.In afwachting van verder nieuws blijft het aandeel geschorst. Bij een overnameprijs van 5,50 EUR per aandeel zou SG Private Banking adviseren om in te gaan op het bod.