Bob Doll van BlackRock ziet toch een aantal lichtpunten wat de Verenigde Staten betreft. Het seizoen van de eindejaarsverkopen was het beste sinds de Grote Recessie van de jaren 30, hetgeen aangeeft dat de consument de moed er in houdt.

De vastgoedmarkt toont eindelijk tekenen van verbetering, hoewel er van een omslag zeker nog geen sprake is. Daarnaast lijkt ook de arbeidsmarkt aan de beterhand. In dat verband worden de werkloosheidscijfers voor de maand december van volgende vrijdag belangrijk.

Bob Doll van BlackRock ziet toch een aantal lichtpunten wat de Verenigde Staten betreft. Het seizoen van de eindejaarsverkopen was het beste sinds de Grote Recessie van de jaren 30, hetgeen aangeeft dat de consument de moed er in houdt. De vastgoedmarkt toont eindelijk tekenen van verbetering, hoewel er van een omslag zeker nog geen sprake is. Daarnaast lijkt ook de arbeidsmarkt aan de beterhand. In dat verband worden de werkloosheidscijfers voor de maand december van volgende vrijdag belangrijk.