Bob Doll, topman van BlackRock: "Wat gaat er gebeuren op 30 juni wanneer QE2 wegvalt?, dat is één van de vragen die we ons moeten stellen. Veel analisten geloven dat het wegvallen van de steunmaatregelen de beurskoersen zal doen corrigeren. Dat hoeft echter niet noodzakelijk zo te zijn."

Een groter gevaar is volgens Doll de verdere correctie in de vastgoedprijzen: "Wanneer woningen goedkoper gaan blijven worden, zal dit onvermijdelijk het vertrouwen van de consumenten gaan aantasten. Daardoor kan ook de banksector opnieuw in de problemen komen, want diBob Doll (BlackRock): "Wat gaat er gebeuren op 30 juni wanneer QE2 wegvalt?"

Bob Doll, topman van BlackRock: "Wat gaat er gebeuren op 30 juni wanneer QE2 wegvalt?, dat is één van de vragen die we ons moeten stellen. Veel analisten geloven dat het wegvallen van de steunmaatregelen de beurskoersen zal doen corrigeren. Dat hoeft echter niet noodzakelijk zo te zijn." Een groter gevaar is volgens Doll de verdere correctie in de vastgoedprijzen: "Wanneer woningen goedkoper gaan blijven worden, zal dit onvermijdelijk het vertrouwen van de consumenten gaan aantasten. Daardoor kan ook de banksector opnieuw in de problemen komen, want diBob Doll (BlackRock): "Wat gaat er gebeuren op 30 juni wanneer QE2 wegvalt?"