Bob Doll, topman van BlackRock: "Eén van de hoogtepunten van vorige week was de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart. Eindelijk werden de positieve signalen bevestigd, in de privé-sector wordt opnieuw aangeworven."

Dat is waarschijnlijk één van de redenen waarom Wall Street zo goed op dreef blijft. Doll: "De evolutie van de werkloosheidscijfers bevestigt dat de Amerikaanse economie op eigen kracht begint te functioneren, waardoor de noodzaak aan meer steunmaatregelen kan wegvallen."

Bob Doll, topman van BlackRock: "Eén van de hoogtepunten van vorige week was de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand maart. Eindelijk werden de positieve signalen bevestigd, in de privé-sector wordt opnieuw aangeworven." Dat is waarschijnlijk één van de redenen waarom Wall Street zo goed op dreef blijft. Doll: "De evolutie van de werkloosheidscijfers bevestigt dat de Amerikaanse economie op eigen kracht begint te functioneren, waardoor de noodzaak aan meer steunmaatregelen kan wegvallen."