Bob Doll (Blackrock): "De fase van het afstoten van jobs lijkt ten einde, maar voorlopig is er nog geen sprake van nieuwe jobs. Dat gaat echter niet zo lang meer duren. Ik verwacht dat maart de maand gaat zijn die de trendommekeer inluidt. Deze maand kunnen er voor het eerst sinds lang weer jobs gaan bijkomen."

Sommige analisten spreken van 300.000 jobs per maand die er in 2010 zouden bijkomen. Doll waagt zich niet aan een dergelijke voorspelling, maar is niettemin optimistisch: "Een afname van de werkloosheid kan de rally op de beurzen verlengen. Het is namelijk alleen nog dit stukje van de puzzel dat ontbreekt om het plaatje echt positief te maken. Hoopgevend is een toename van de interimarbeid, alsmede het feit dat steeds meer bedrijven overwegen om opnieuw mensen in vast dienstverband aan te werven. Voor maart waag ik me wel aan een voorspelling. Ik denk dat het aantal nieuwe jobs met zes cijfers is gestegen, maar het zou me niet verbazen wanneer de kaap van 200.000 wordt bereikt. Groei van de tewerkstelling wordt zodoende het volgende been in deze cyclische bull market op de beurzen."

Bob Doll (Blackrock): "De fase van het afstoten van jobs lijkt ten einde, maar voorlopig is er nog geen sprake van nieuwe jobs. Dat gaat echter niet zo lang meer duren. Ik verwacht dat maart de maand gaat zijn die de trendommekeer inluidt. Deze maand kunnen er voor het eerst sinds lang weer jobs gaan bijkomen." Sommige analisten spreken van 300.000 jobs per maand die er in 2010 zouden bijkomen. Doll waagt zich niet aan een dergelijke voorspelling, maar is niettemin optimistisch: "Een afname van de werkloosheid kan de rally op de beurzen verlengen. Het is namelijk alleen nog dit stukje van de puzzel dat ontbreekt om het plaatje echt positief te maken. Hoopgevend is een toename van de interimarbeid, alsmede het feit dat steeds meer bedrijven overwegen om opnieuw mensen in vast dienstverband aan te werven. Voor maart waag ik me wel aan een voorspelling. Ik denk dat het aantal nieuwe jobs met zes cijfers is gestegen, maar het zou me niet verbazen wanneer de kaap van 200.000 wordt bereikt. Groei van de tewerkstelling wordt zodoende het volgende been in deze cyclische bull market op de beurzen."